Tuesday, August 29, 2006

bah

Ja, jag borde blogga lite bilder från villaavslutningen, jag borde städa i länklistan till andra bloggar för största delen är ändå inaktiva eller har storslaget meddelat att nu, nu slutar de, och så borde jag äntligen byta ut de där eländiga böckerna som jag inte har läst i på tre månader nu. Jag vet, jag vet, och bloggbilden är från fotbollsvm och det är dåligt ställt här nu på det hela taget.

Tyvärr måste jag jobba lite först bara. Och så måste jag ha kläder till ett semiformellt tillfälle i Hesa och jag har ingen aaanning om vad det skulle kunna vara? Hur klär man sig i Hufvudstaden? Snyggt men casual? Jag har bara slafsiga sommartoppar, alltför varma tröjor och bootcuttade jeans, typ, och det är det allra sämsta och mest bespottade man kan ha i klädväg nu just. Fråga vemsomhelst. Det är lite synd om mig.

5 kommentarer:

Anonymous said...

Sent igår kväll/natt startade jag också en blog här på blogger. Heja! Meddelar adressen i det-där-mailet-jag-har-tänkt-skriva-så-länge-nu....

Jag är ju absolut ingen fashionista (kan knappt stava till ordet), men tycker att bootcut jeans låter helt okej om man har en mera "stilfull" (???) övredel. Kanske gärna mörka jeans? Men jag kan ha helt fel som vanligt!

Nu ska jag städa i alla fall.

linda said...

Svart byxor röstar jag på. Alltid rätt. Och snälla ta inte bort mig ur länklistan. Jag lovar att skriva oftare...och så vill jag se foton på kalhygget.

Fairy G said...

Jo just det ja...hur får du dit bilder på dom där böckerna du aldrig läser?

maria said...

Jag läser nog dem, så där i princip... Bara inte just de här två hela tiden...

Jag kan inte förklara här för kommentarfältet tillåter inte alla slags tecken, men ge din mailadress så kan jag berätta hur jag gjort...

Fairy G said...

jenny.f.sundqvist@gmail.com