Monday, May 19, 2008

Tröjor

Jahapp. Reklamtröjorna har anlänt. Jag provade just min och passform och kvalitet verkar väl vara okej, för att vara en reklamtröja. Herrmodellen såg aningens kort och bred ut (en älskad klassiker, I know !), fast det är svårt att säga säkert utan någon real live specimen av karl att prova på. Trycket var till min stora förskräckelse bara på finska, vilket jag inte riktigt hade insett, men man kan ju alltid hasa fram längs med lämplig vägg om det känns så.

Jag inser att hela släkten nu sitter och gnuggar händerna av iver över att få ikläda sig detta ståtliga plagg, så ska försöka få ut dem så snabbt som möjligt.

Och tack till alla för att ni låter mej hållas och med god min bara tar emot...


Edit: 
När jag kom hem med mitt tröjberg utbrast N. förtjust att oj, nu kan hela klanen ha UNIFORM när ni besöker Juthbacka marknad!

Javisst! Och på Rockoff och midsommar och den där krigsjubileumsfesten som jag inte vet vad den kallas... Inte en gång i sommar kommer man att behöva fundera på vad man ska ha på sig.

Observera dock hur smidigt han exkluderade sig själv.

4 kommentarer:

linda said...

Ja, här på Åland är det nog bäst att vi alltid står med trycket mot en vägg om det är på finska!

maria said...

men framsidan är alldeles slät, så om du har en kofta ovanpå så kan du kanske ha den... på färjan...typ?

Anonymous said...

Va fina vi kommer att bli alla , inklusive N, tror han att han skall slippa undan. Nånej, vi kan även byta utstyrslar och göra reklam för bolaget här i Ö:botten, när vi vill ha omväxling.

Niklas Sjostrom said...

Tröjorna var riktigt bra. Jag höll ju aldrig på att kunna slita mig från min när jag provade. Skulle det inte ha bedömts som spooky (eller hur det nu var) så kunde de ha blivit som med Emils "mysse".