Tuesday, May 20, 2008

oh, the joys of gardening

Men! Till exempel så här fint kan det tydligen bli om man inte envisas med att prompt odla sina egna plantor, utan ödmjukt biter ihop och åker och köper dem istället. Ens egna plantor lämpar sig inte för några photo shoots: de är 1) långa, 2) trådsmala, 3) bleka, 4) på god väg att slå knut på sig själva på de mest nyskapande sätt och 5) ser sjukliga och halvt döende ut.

...och ironiskt nog beskriver väl adjektiven ovan ganska exakt vad som förutsätts för att man ska ha chans att bli en riktigt framgångsrik mänsklig modell, men likväl.

3 kommentarer:

Anonymous said...

Så fint! Jag har aldrig förstått att folk har tålamod att SÅ! Jag har sått basilika och rucola men de blev int ti nå :(

maria said...

För att det är roligt då i mörkaste februari när fröpåsarna kommer. Att så frön gör att sommaren känns närmare och mer sannolik. Mycket roligare då än nu när saker ännu inte kunnat flytta ut, utan allt bara står och lutar på alla tänkbara ställen i lägenheten. Vet inte när jag senast skulle ha nått fram till något fönster...

Anonymous said...

Jag fick en amaryllislök från Holland (mamma o pappa)- det fanns inga tulipaner så här års. Så snart har jag en Apple Blossom i fagraste juni.