Saturday, February 09, 2008

Carrot Cake Porn

Mine, mine, all mine!

Eftersom vi värnar om den kosmiska jämvikten och alla andra verkar GI-banta så har vi utvecklats i helt motsatt riktning, till att bli heltidsdoppare. Det är i sig lite otippat, för vi har båda två intalat oss att vi inte riktigt gillar söta bakverk, men den senaste tiden har vi likväl tuggat i oss en strid ström av muffinsar och Runebergtårtor och misslyckade fastlagsbullar och, nu senast, freakin' morotskaka. För den såg så fin ut. But of course.

Nu få det bli något slags slut på det här. Kosmos och symmetri i all ära, men jag kan ännu inte ta steget fullt ut och bli en tant som livnär sig på nedsatt gårdagsbulla och alltid har sju sorters mjukfuktiga Boströms i skåpen.

2 kommentarer:

Fairy G said...

Åh Boströms. Är det dom som har dom där frasiga, fluffiga smördegskexen? Wilhelmina?

Anonymous said...

Boströms har såvitt jag minns det från min tid i Lepplax allt infryst... Men det var kanske särskilda dagar (måndagar låter logiskt).

Älskar ditt inlägg :) Får jag kopiera det rakt av till min egen blogg. Dels i brist på annat att skriva och dels som motvikt till recept på brownies utan mjöl och socker samt rostade KIKÄRTER. Världen behöver fler heltidsdoppare!!!! :):):)