Thursday, August 30, 2007

pensionärsstress

Jag sympatiserar så med alla ängsliga små mommon som sitter där och bestämt hävdar att det där med mobiltelefon och digitv är inget för dem, då slutar de hellre ringa och se på tv. Själv känner jag en väldig facebookstress, alla tjatar om facebook överallt och hela tiden och hur himla coolt det är. Jag är antagligen den sista i hela världen som inte är med på facebook. Alla sitter där med sina 20 miljoner addade vänner och jag och mormödrarna sitter här och fattar ingenting med noll friends.

Extra teknikfientlig idag för vårt nya jävla nät som borde ha funkat redan för en månad sedan funkar ännu inte och prognoserna ser sämre ut än någonsin.

4 kommentarer:

Anonymous said...

det där med facebook fattar inte jag heller, och vaffö det nu sku va så bra, men jag är allmänt dålig på sånt där. Annars också lite putt. Min dator dog av blixten i måndags. Enda gången jag inte dragit ur kontakten och se, puff! grrrrr.

Anonymous said...

Nu har du ju bjudit in mig så du var tydligen inte sist... Jag har hört om det, men vet inte riktigt varför det är bra... Har du hittat nåt fantastiskt?

maria said...

Fantastiskt vet jag inte, men lite småkul när man sitter och har tråkigt... Man känner sig lite som när man var liten och skickade lappar..

Anonymous said...

Aha, jag vet inte alls vad det går ut på i detalj... Nu slipper jag inte in i hotmail (har inte gjort det på flera timmar) så jag kan inte använda den information du skickade... :(