Tuesday, August 28, 2007

höst

Ja, hej, det blev tydligen höst. Imorse var det 5,5 grader varmt(/kallt?), men det fattade ju inte jag. Jag klär mej som om det ännu var sommar. Jag fattar sällan hösten, utan är lila lamslagen av häpnad varje gång. Ett säkert minnesknep är annars att Kisse flyttar hem efter sin sommarvistelse. Lugn katt i fåtöljen hemma = stor sannolik för vått och kallt och jävligt ute. Hon kom hem i söndags och har blivit så stor och fin och muskulös av att vara ute och smyga dagarna i ända.

Fredagens träff var väldigt lyckad. Somliga av de som var där har jag inte sett på tio år, men det kändes bra. Avslappnat, och inte alls så där överdrivet kompetitivt i någondera riktningen som det så lätt verkar bli (vem som är lyckligast/har mest framgångrik karriär/snyggast man/störst hus/flest och mest välartade barn alternativt vem är allra mest miserabel och olycklig och missförstådd och med flest och störst problem och krämpor). Det var bara... himla roligt att ses.

Och igår fick jag höra att ytterligare ett par i bekantskapskretsen köpt lägenhet. Lustigt hur sådant alltid tycks sprida sig. Nu vet jag inte hur direkt deras lägenhetsköp inspirerats av vårt, men åtminstone en del, tror jag. Så nu har radhuset fått ytterligare en oanad konsekvens på sitt samvete: så här långt står det bakom åtminstone en sedan länge overdue badrumsrenovering och en splittrad långvarig relation (och det var alltså inte vi, sambandet var mer indirekt än så...). Jag väntar med stor spänning på ännu fler drastiska moves.

0 kommentarer: