Friday, October 06, 2006

mera Steven...

Björnen Steven mms:ade just från Barcelona. Han var en mycket happy camper med ny t-shirt och nytt miniatyrtorn. Tyvärr har jag en så ynklig telefon att bilden blev så liten att man inte riktigt såg hur tornet såg ut, det påminde mest om en suddig prick.

Det som är lite konstigt att det i alla större europeiska storstäder tycks finnas hur stort utbud som helst av t-shirts med turistmotiv i storleken ca 27 centilong. Det måste alltså finnas fler än en småbjörn som är ute och reser och shoppar souvenirer. De måste ju vara nästan hur många som helst?

Idag har jag dessutom kompenserat för mina tidigare tillkortakommande gällande jobbets elektriska infrastruktur och själv bytt lysröret ovanför mitt skrivbord. Tänkte ringa vår handyman men med beaktande av att han på sitt senaste uppdrag hos oss lyckades falla från stegen och var fem före att krascha med huvudet före ut genom fönstret så tänkte jag att kanske det blir väl så bra om jag försöker själv. Det blev utmärkt. Väldigt ljust. Girlpower - yeah!

0 kommentarer: