Friday, October 13, 2006

hemma hos...

Bah, jag gillar egentligen inte listor, men däremot gillar jag inredning, så den här kunde jag ju bara inte motstå när jag hittade den hos Siv.

Hemma hos mig: Står det alltid något skåp på balkongen som på något sätt är under bearbetning. Kommittén för hemmets förbättring är ständigt upptagen med att planera vad som kunde göras bättre eller åtminstone annorlunda.

Jag beskriver min stil som: Ganska vit och flickig med mycket kuddar och fina saker och bling. Lite dansk loppisstil uppblandat med mycket ikea.

Gäster brukar oftast säga: "Vad stort det är här?!"

Jag samlar på: Jag samlar egentligen inte på något särskilt, men färgat glas, tidningar och böcker, kuddar och allehanda kitschigt krafs har en tendens att söka sig till mig.

I mitt hem hittar du inte: Hmm, en digibox? I vårt hem hittar man dessvärre det mesta bara man vet var man ska leta. Det är betydligt svårare att ha fasta principer när man bor tillsammans med någon än när man bodde ensam.

Jag skulle gärna ha: Ett hus! Med trädgård och gärna pool.

Gammalt eller nytt: Gärna blandat; en mix av gamla, ommålade möbler, mystiska uddaföremål och nyköpta grejer fungerar bäst. Jag gillar allt som är fint.

Favoritsaken hemma är: Jag gillar min midsummer light och mitt loppisbord. Och min elefantfontän på balkongen.

Jag skulle gärna byta ut: Skrivbordet och all kringutrustning, det är alldeles för stort och klumpigt och kontorsaktigt för min smak.

0 kommentarer: