Sunday, October 15, 2006

Kåren

Jag var på Kåren igår! Och nej, det var inte ens RÅA, men hjälp vad nostalgiskt det kändes... Jag blev alldeles lycklig, och vet inte riktigt varför jag har verkligen spenderat min share av genomsega kvällar med totalt fel utgång på det stället, men ändå... Det var lite samma känsla som när man kommer tillbaka till en gammal skola eller nåt ställe där man bott för länge, länge sedan. Som att själva byggnaden känner igen en och blir glad över att se en.

De har visst renoverat lite i nåt skede sedan jag senast var där, men annars var allt sig likt. T.o.m. en av killarna i garderoben var samma som jobbade där då när jag brukade vara på Kåren för nåt decennium sedan, jag tror han kände igen mig. Jag försökte se vuxen och kulturell ut. Jag vet inte hur det gick. Efteråt var jag på skolan också, men det har jag inte några särskilda känslor för så det passerade ganska obemärkt.

Idag har vi möblerat om och nu fick jag ett ryck och skulle börja göra klyftpotatis så nu har jag skalat potatis för uppskattningsvis 12 pers samt en normalstor gris.

0 kommentarer: