Thursday, October 05, 2006

mera blogg/buddiesar efterlyses?

En idé: jag och enola funderade lite på att starta en ny kollektiv "bokblogg" (fast under ett något klatschigare namn, förhoppningsvis). Lite som numera döda(?) Fountain, fast om böcker/tidningar/liknande grejer då istället för smink... Men bara två känns som för få om man vill hinna göra något annat i sitt liv än bara läsa böcker och blogga, så nu undrar jag om det är någon som vill/kan tänka sig att vara med och bidra?

Man får naturligtvis skriva om vad och hur och hur ofta man orkar. Själv hade jag inte tänkt skriva bokrecensioner i sig, utan mer "hej här är en sån här krokodilbok jag bara måste ha..."

9 kommentarer:

Anonymous said...

*räcker upp en hand*
Jag är ju littvetare OCH bibliotekarie, hur kan jag låta bli :-)

maria said...

Men då bra, då får du stå för den professionella touchen då... :-)

linda said...

Jag vill också vara med, fast jag är kanske lite mera oprofessionell då. Men å andra sidan är jag ju känd för att plåga mig igenom en och annan klassiker nu som då...

maria said...

Jaaa! Any more takers?

Anonymous said...

Räkna med mig! Jippii, lite som Oprahs bokklubb, men coolare...

Anonymous said...

Jamenvisst, jag är ju bokoman fast jag aldrig har tid att läsa numera...

maria said...

Kul! Nu är jag inte så insatt att jag riktigt vet hurdan bokklubb Oprah har, men så länge det är coolare så är ju allt bra!

Orange said...

Jag har börjat läsa mer sen jag har långa arbetsdagar med läspauser... Det blir dock inga tegelstenar eller tunga klassiker, utan det mer lättlästa formatet och helst i pocketform. Men kan jag bidra så... :)

maria said...

javisst, välkommen bara!