Tuesday, November 21, 2006

svammel

Men! Är så jäkla ofokuserad idag. Har ett jobb som jag bara borde släppa iväg nu, men det är jobbigt för a) det är inte så särdeles välgjort, tror jag, och b) då borde jag börja med något annat istället och under tiden är jag så dazed att jag inte ens riktigt förmår komma ihåg i vilket program jag jobbar. Sitter och stirrar på balken längst ner på dataskärmen och försöker minnas vad det var jag hade tänkt göra och sen är jag där och yrar på inne i någon av mina två mailboxar (no news) och sen läser jag lite bloggar och lite tidningar och plötsligt ha jag läst allt jag kommer på och så sitter jag där igen alldeles senildement och försöker komma på var det var jag riktigt hade tänkt klicka för att hamna rätt och kunna jobba lite igen och hejbara, mailen igen. Sidu, sidu.

Sydde och pysslade igår igen, mitt pysslande börjar bli helt tvångmässigt. Men det blev snyggt! Tyvärr gillar jag bara att planera pyssel och spottar och fräser åt själva utförandet. Och N. satt och tindrade med ögonen och föreslog att kanske du skulle bli textilkonstnär och jag: maybe I won't quit my day job just yet... En textilkonstnär som måste ha 150 g smågodis och glögg och massamassa beröm och teknisk support på ständig standby och tar hela kvällen på sig för att sy en ynka kudde känns nästan lite tragisk.

Lightyoghurt till frukost och nu är jag så hungrig att jag nästan hallucinerar också. När jag kommer hem vill jag ha laxpasta med tomat- och gräddsås och små, gröna ärter. Varit obsessed av tanken på laxpastan ända sedan i lördags när systeryster dissade alla mat som innehåller ärter med motiveringen att den "ser billig ut". Det var roligt. Trashy laxpasta. Jaa...

2 kommentarer:

linda said...

Nu vill jag också ha laxpasta. Fast utan ärter då...

Anonymous said...

Mmm....lax i vitvinsås med tagliatelle! En utav mina paradrätter... :)

Längtar bort - har fuktskador - allt går så trögt...

Till helgen till Bernkasel-Kues... kom ljuva vin och ta mig långt bort

Sköt om dig!

(Ett utav dina svenska fan)