Tuesday, April 18, 2006

ännu en grej...

Jag vet att det är trist att bara referera till kvällstidningarna och jag vet att det inte egentligen angår mig, men jag kan inte låta bli.

Vad är det för fel på Angelina???

Vem åker till Namibia för att föda? Är det slugt? Liksom för att man tycker det är ett coolt land? Trots livsfarliga sjukdomar och allmänt minst sagt skraltig sjukvård? Är det inte ett besynnerligt statement - åka runt i världen och föda barn på de platser man tycker verkar natursköna? Finns det inget vettigare sätt att hedra landet eller vad hon nu sa att hon ville göra, typ donera pengar till något sjukhus för alla de som tvingas föda där och inte tycker att det är så himla glamoröst att ligga i bushen och förblöda utan när som helst mer än gärna skulle byta med Angelina och istället åka till Californien och föda på något posh Hollywoodsjukhus omringad av läkare och specialister. Jag tror nämligen inte att de desto vidare uppskattar hennes generösa gest.

Dagens enkätfråga får alltså bli:

Vilket är värre - att tvingas föda barn i Namibia eller att ha Tom Cruise som står och dreglar över en redo att hugga in på moderkakan?

0 kommentarer: