Sunday, August 17, 2008

?

Försöker planera vårt eventuella nya kök med ikea:s kökplaneringsprogram. Och det funkar väl rätt bra på det hela taget, men det som jag undrar är: om programmet en gång är så pass fiffigt att det fattar att det kan bli svårt att öppna skåpdörrar och luckor i vissa lägen och alls bemödar sig om att ha synpunkter på vilka grejer man borde ha var, varför placerar det då automatiskt ena väggens skåp med baksidan ut och luckan mot väggen? Ofelbart och varje gång?! Om man som vi har ett kök som består av två skåprader mitt emot varandra med en gång emellan, är defaultinställningen tydligen att man borde ha alla skåp så att de vätter åt samma håll oavsett vilken vägg de sitter på. Så kan ju inte särskilt många vilja ha det inrett? 

1 kommentarer:

Anonymous said...

Det kanske är nån kronisk bantare som gjort programmet? Menar att man ska förvara godis och kex i skåpen som inte går att öppna?

Ikea verkar ha lite problem med sin teknik. Jag har inte orkat försöka beställa säng & co ännu.

Och bara för att jag skulle formulera mig negativt om datorer blinkade fönstret (det här alltså) till och tömdes och det lättlätta verifieringsordet byttes till ett som jag knappt kan tyda. Kan de inte ha vettiga typsnitt åtminstone?