Tuesday, January 16, 2007

slowly, slowly...

Hur är det? Förutsätts det att man gör något? Upplever något? Träffar intressanta människor? Har stimulerande arbetsuppgifter? Går på glassiga partyn? Reser och bekantar sig med främmande kulturer? Bildar sig med klassisk musik och svår lyrik?

Här och jag? Tyvärr inget av ovanstående. Det har varit osedvanligt lugnt: gjort en snabbtur och hämtat hem katten efter jul och sått mina luktärter. Nu väntar både katt och blomfrön och jag på våren och så får vi se då hur det blir. Är dessutom mitt emellan tv-serieboxar som bäst, så mitt liv känns ännu mer planlöst än vanligt. Hoppas kunna åtgärda åtminstone den aspekten i kväll, men annars kan jag kanske sitta och se på medan mina luktärter gror.

2 kommentarer:

Anonymous said...

Varje kväll utan något vettigt på tv tänker jag att "man borde ha en dvd-box av något slag att poppa in i videon". Men sen när jag står där i affärn eller kollar på nätet så blir jag så gnidig; "näää usch dom kostar alltför mycket, slöseri, slöseri, jag kan ju köpa rödbetor för dom här pengarna". Jag tror det får blir någotslags delmålsbelöning, typ när jag gått ner x antal i vikt.

maria said...

Men jag äter just inga rödbetor alls, det kan vara det. Vi har haft samma burk i åratal... Och så tror jag kanske att boxarna är billigare här än i Sverige(?), på Anttila får man det mesta mellan 20 och 35 euro.