Tuesday, January 23, 2007

errgh arrgh...

Hej. Jag har lite tråkigt och roar mig med att skicka mejl och leka B-skräckfilm med mig själv. Det låter ibland som om någonn försöker slå sig in genom taket med slägga, en tavla kom just ner från väggen helt på egen hand och jag konstaterade just att jag blödde på fingret men konstigt nog hittade jag ingen skada. Tills jag kom på att det var ketchup. Till mitt försvar kan jag ju tillägga att jag äter ketchup kanske två gånger om året så jag är möjligtvis inte så van vid hur det se ut. Men ändå, I'll live. Hurra.

I övrigt så känns det mesta, och jobbet i synnerhet, fortsättningsvis lite segt och oinspirerande. Luktärterna växer så det knakar; 10 cm redan! Nu väntar jag bara på att de ska utveckla blad också. Det hör väl till - blad? Pelargonerna evakuerades från balkongen under lördag natt när det började krypa ner under -12 grader. Och den ena blommade t.o.m.

Sedan har jag varit och sett på Little Miss Sunshine på bio, blivit positivt överraskad vid ett besök på skattebyrån, hastigt träffat L. på väg upp norrut i söndags (bara så ni vet om någon råkar ha stop over vid Viking terminalen - meddela mej så kan det hända att jag kommer och medför bärdesserter och delikatobollar...) , möblerat om i vardagsrummet och kanske något till.

Igår var jag och kikade på tyg att eventuellt designa kuddar av och märkte att mönstrat bomullstyg liksom blir mer värdefullt när det säljs som sneda stuvbitar. Känns det logiskt?

0 kommentarer: