Thursday, April 02, 2009

oh, and the indignity of it all

Jag skulle sååå beställa efter Vintage Rose-klänningen från Kate Moss nya Topshopkollektion. Jag hade fyllt i alla uppgifterna och t.o.m. bemödat mig om att leta rätt på mitt telefonnummer (som jag aldrig kommer ihåg utantill), men sen när jag kommer till slutet och bara ska välja land så finns det plötsligt bara jättefå länder i Europa: Belgien och England och nåt land till (Sverige och Danmark, förstås. De länder där de ändå har fysiska butiker, antar jag). Men liksom, was? Hur snobbigt är inte det? Vi levererar inom EU, men naturligtvis inte alldeles vart som helst!- Tänk om din syster skulle bo i Stockholm, då kunde hon kanske köpa den, utropar N. ever so helpful concerning all things fashion. Ja, tänk, eller tänk om min syster skulle bo i London, rentav? Då hade hon fått springa till Oxford Street redan på lunchen och roffa åt sig en som hon hade skickat i vaddapåsa tillsammans med lite andra små roliga storstadssaker. Men nu är det inte så. Jag tycker jättemycket om min syster på alla andra sätt, men hon bor i Mariehamn. Så om man vill ha 3 för 2-deal på Haribopåsar, then she's your girl.

Min syster bor på en holme mitt ute i havet och själv bor jag bakom järnridån och bloggar i en tre nummer för stor grå fleece och med sågspån och torkat fjolårsgräs på byxorna. Misär är vad det är.

1 kommentarer:

Fairy G said...

Oh dear. Hade du kommit på lite tidigare att du behövde den där rosklänningen kunde du ju beställt den till min adress in Sweden och så kunde jag tagit med den till din syster på Åland denna helg. Ack ja. Another time, maybe.