Monday, September 24, 2007

no rest for the wicked

Ja, vi har ju varit på Åland och grattat R. som fyllde 30 i går. Jag var så himla mogen, jag provade inte ens presenten (kolsyrningsmaskin) innan vi gav bort den. Fast jag gick runt och gjorde kraxiga torr-i-halsen-ljud halva torsdagskvällen och N.: men det GÅR inte att bara prova lite, den är nog plomberad och jag ba': "men man kan köpa en NY oanvänd gasflaska sen, vi kan prova upp hela den där första. Vi tappar vatten som galningar ur kran och så bubblar vi upp det på förhand och sparar i ämbar, snäälla?"

Men det gjorde vi alltså inte. Vi bet ihop och drog på partyklänningen, misslyckades kapitalt med partyhåret och överräckte belevat en helt oprövad present. Vi drack återhållsamt med bål, aktade oss för att sjunga falskt bland okända tanter och Doris och jag träffade Jenny. Doris var lite ohyfsad och tiggde helt skamlöst en klänning och skrämde Jennys kompis Marias pojkvän lite. Hon ber om ursäkt men skäms inte ett dugg. Och så träffade vi Enola också, det var onödigt länge sen sist. På söndagen stod hela släkten på rad utanför hennes nya radhus och bligade in genom fönstren. Vi tror det blir fint!

Och ikväll ska vi fara på Cirque du Soleil. Spännande.

3 kommentarer:

Fairy G said...

Alltså int blev ju Jimmen SÅ rädd men lite rädd kanske han blev för Doris men vi lugnade ner honom sen när vi kom hem.
Jag känner mig lite pressad nu att hitta en überfantastisk klänning till Doris för annars kanske hon skickar den där Macho-katten på mig som bits och har sig?

Anonymous said...

Ja, det var alltför länge sen sist vi sågs och kul att se alla igen. Hoppas mitt hus visade sig från bästa sidan och håller alla tummar att det blir bra.
Annars tycker jag lite synd om Ernst, men det är klart, han saknar nog lite av Doris stjärnstatus.

maria said...

Fairy G: Så bra då, att han inte tog nån bestående skada, menar jag. Du behöver nog inte oroa dig över Macho åtminstone, Doris har nog inget inflytande där :)

Enola: Ditt hus såg jättefint ut!Ljust och trevligt när solen lyste in genom fönstren. Det blir superduperbra, men det var ju inte helt färdigt än ;)
Ingen orsak att tycka synd om Ernst, han jobbar på sin stjärnstatus och kan redan "växla luftbil" bättre än Björn Skifs...