Thursday, March 01, 2012

finaste lilla pargasbruden?

Men ååh! HUR ska man veta var och hur man ska bo? Jag förstår ärligt talat inte hur folk bär sig åt för att fatta beslut i de här stora frågorna. Ska barnet bli en storstadsunge som står och spottar utanför Hansa på fredagskvällarna (ångest) eller ska hon bli en emo liten småstadsbrud som förbannar sitt öde för att hon tvingades växa upp i en liten håla? Kommer hon att bli rotlös för att jag är det här i den här delen av världen där vi nu bor? Och hur långa resvägar står man ut med för att ta sig till jobbet? Och hur långa dagisdagar blir det då för den som blir tvungen att vänta i andra ändan? Hur dyrt är det att värma ett hus med elvärme? Ser stenfoten bra ut? Och skorstenen? Skorstenarna, till och med.

- Är det finaste lilla Pargasbruden? frågade N. när lilla hon kom kurvande runt hörnet i morse.

Är det?

2 kommentarer:

Fairy G said...

Ja du husköp är verkligen beslutsångest deluxe. Är man osäker kan man ju ta dit en besiktningsman för att kolla saker som stenfot och skorsten. Och kolla under diskbänken för fukt, är vad jag lärt mig...

maria said...

Jo, men när man är mest osäker på var i världen man riktigt vill bo så vet jag inte om besiktningsmannen blandar sig i.... :)