Thursday, January 27, 2011

undecided

ibland blir jag så inspirerad av alla er andra som orkar blogga och fota och byta headers och templates och så tänker jag att jag borde vara likadan och eftersom jag dessutom fick en superfancy kamera i julklapp så borde jag också orka fota min brand new:a baby och mina frukostar (som intas på stående fot under tidig eftermiddag och verkligen inte ser mycket ut på världen) och annat sådant som bloggare plägar fota och bara blogga om nånting, vad som helst, men sen blir det ändå inte av. För att jag inte kan bestämma mig om jag ska flytta bloggen nånstans eller stänga ner den, köpa en strömsladd till datorn eller en ny dator och ja typ nånting alls. Helt fullständigt oförmögen att fatta några som helst beslut nu.

2 kommentarer:

Fru Tallund said...

Jag tycker att du alltid har haft så snygg blogg! Så stressa inte med headers och templates. Fortsätt jättegärna skriva nångång, men just frukostfoton är faktiskt inte så upphetsande så det kan du också skippa om du vill :)

Men du kan berätta om vad du fått för kamera. Och gärna gärna fota dotra! Och sen kanske berätta om dina frön och vårsådder, det är så trivsamt!

Bitte said...

Jag tycker inte heller du ska stressa fram nåt. Det kommer väl om eller när det kommer. Har man bloggpaus eller nåt, så har man. Testa att fota lite, utan att tänka på att du måste ladda upp bilder. Ibland får man lust att göra det, om det blir bra bilder. Det roligaste är ändå att fota för sig själv.

Om du vill ändra din blogg kan du väl göra det, utan att flytta den. Det är roligt och värdefullt med ett arkiv. Plus att läsarna minns din gamla adress. :)