Thursday, February 25, 2010

the joys of the radhusliv

Hej - det är tänkbart att jag alldeles har slutat blogga, väldigt ofta ser det inte bättre ut. Alldeles extra tydligt är det att jag inte kan blogga vid minusgrader, det är som om att när jag en gång väl har etablerat att det är kallt och skitkallt och snöigt och blåsigt och på alla sätt rent av för överjävligt, så har jag liksom inget mer att säga... Allt är redan sagt, det finns inget att tillägga. Men kolla nu, nu utlovas det plusgrad och jag är helt oresonligt spänd och förväntansfull inför utsikten till snöblandat regn! Det är lite sjukligt, jag vet.

Och imorgon är det fredag, och då har husbolagets busybodies bestämt att vi ska ha snöröjningstalko på taket - på en fredag kväll! Det är då man tänker att det där att bo i lägenhet inne i stan nog inte var så dumt ändå.

4 kommentarer:

Neta said...

Man ska välja sina grannar bättre :) Själv bor jag vägg i vägg med en sotare som fixat takskottningen på eget initiativ. Dom andra är i åldern 80+ och skulle aldrig komma på idén att föreslå talkoarbete of any kind.

maria said...

Smart drag, i vårt bolag bor det fullt med do it yourself-själar, enda problemet är att största delen börjar närma sig 60 och tyvärr tror jag att de kommer att vilja fortsätta med talkoandan långt efter att de själva kommer att orka upp på några tak. Men duktigt har de skottat - över hälften var gjort när vi kom hem! :)

Åsa said...

Jag läste på Vasabladet att alla husägare uppmanas att skotta sina tak. Men det stod inget om vilken dag, puh!

maria said...

Jånä, det var alltså idag, så nu blev ni underkända som husägare redan första året! :)