Wednesday, March 21, 2007

...

...så nästa målsättning kunde kanske vara att ta sig in i något av huskandidaterna också... Fixa visningar skulle vara ett moget beteende, men det känns konstigt att klampa runt i folks hem.

Och varför har många det så fult hemma? Vad är det för fel på folk? Varför städar de inte ens när mäklarfirman kommer och fotar? Man kan ju tycka vad man vill om home staging, men plocka upp kringslängda handdukar? Det borde väl vara ok för vem som helst? Basic civilisation, bara.

Och är 165 000 rimligt för ett ca 1,20 högt äppelträd? För mycket? För litet? Vad är the going rate för ikioma äppelträd? Jag kommer att få sån ångest om jag köper ett radhus bara för äppelträdet och det sedan får någon slags sjukdom och dör. Vilket ansvar!

---

Igår slarvade min fars brittiske businessguest bort sig i de österbottniska skogarna. GPS:en fick fnatt och ledde honom längre och längre in i ödemarken på mindre och mindre vägar tills han slutligen hamnade in på ett helt oplogat traktorspår och fastnade. Sedan tog det åtta-nio timmar av efterspaningar innan räddningsverket äntligen hittade honom. Dock återfanns han i ett helt annat dike än var han borde ha funnits enligt koordinaterna...

N: - Men kanske han inte hade ställt in att den ska "follow road"? Såna där navigatorer frågar om man vill ha "shortest route" eller om man vill "follow road". Tänk om uthyrningsfirman glatt skrockande ställde in shortest bara?

Vi vet inte, men ganska bra i så fall att ta sig ända från Tammerfors till Tålamods utan att befatta sig med något så simpelt som vägar.

0 kommentarer: