Sunday, June 07, 2009

by popular demand: tantsoffan!

Här kommer den, tantsoffan från gårdagens loppisrunda! Som kanske inte var fullt så liten som jag mindes den, för av någon outgrundlig anledning ser allt alltid så mycket större ut hemma i vårt lilla hem än i någon jättelik möbelhall.



Men den är åtminstone tillräckligt stor för att en flicka och en katt ska lounge:a fint i den. Man kunde företrädelsevis vara iförd någon fin femtiotalsklänning.



Och så här ser den ut utbäddad. Precis som jag trodde är den så obekväm att man nästan stryker med: mycket träribbor och den sista delen är ganska mycket högre än resten, så det blir lite konstigt oavsett vilken kroppsdel man väljer att ha där. Det ideala kanske skulle vara att tre relativt korta barn eller dvärgar ligger tvärsöver?



Fast innertyget har någon slags fåglar på sig, det gillar vi med kissen. Vi tippar på att det är hägrar. Vi tycker det är mycket stiligt.



Efter att ha studerat den ur alla upptänkliga synvinklar konstaterar vi att vi är mycket nöjda!

5 kommentarer:

Hannis said...

Wow! Nästan så man vill leta fram en passande 50-tals klänning och komma över för lite seriöst lounge:ande :)

Parakeet said...

Helt super ljuvlig soffa!!

maria said...

Tantsoffan tackar så mycket för alla vänliga ord. Den har redan fått en katt som permanent installation, vilket inte riktigt var vad den räknade med...

Enola said...

Mycket fin, ser riktigt sofistikerad ut and I have the outfit for it, problemet är bara att jag inte går i den, hmm...

Fairy G said...

Jag såg direkt Hannis i den där, sittande i en av sina 50-talsklänningar från loppis :)